Tarieven

De resultaten van stamceltherapie via het Stamcelinstituut zijn bij een grote groep patiënten zeer positief. Daarom is stamceltherapie een veelbelovende behandeling binnen de regeneratieve geneeskunde. Ondanks de positieve resultaten, wordt de behandeling niet vergoed door Nederlandse zorgverzekeraars. Dit betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor de financiering van uw stamcelbehandeling.

Maatwerk
Een behandeling binnen het Stamcelinstituut start vanaf € 18.500,- en bestaat uit een medisch consult, anesthesie, één of meerdere stamceltransplantaties met stamcellen uit navelstreng- of endometriumweefsel, ondersteunende therapieën, voedingssupplementen en diverse follow-up momenten in Nederland. Het behandeltarief is afhankelijk van het aantal stamcellen er wordt toegepast binnen de behandeling. Iedere patiënt is uniek. Daarom maken wij voor iedere patiënt een plan van aanpak op maat. 

Reis- en verblijfskosten
Voor het verblijf tijdens uw behandeling in Midden-Amerika werkt het Stamcelinstituut samen met verschillende vijfsterrenhotels in de directe omgeving van de kliniek waar u wordt behandeld. Het verblijf in een standaard kamer bij het vijfsterrenhotel is inbegrepen in uw behandeltarief. Dit geldt ook voor het vervoer van en naar de luchthaven. Indien u gebruik wenst te maken van een luxere kamer of suite, kunt u dit aangeven bij de betrokken casemanager. Hij of zij informeert u over de verschillende type kamers, de faciliteiten en de tarieven per overnachting.

Uw vliegticket naar Costa Rica of Mexico betaalt u zelf. Om u de snelste vluchten tegen de laagste tarieven aan te kunnen bieden, werken wij samen met Uniglobe Two Travel.

Begeleiding tijdens uw reis naar Midden-Amerika
Het Stamcelinstituut organiseert en coördineert uw behandeling en begeleidt u desgewenst tijdens de vlucht naar en het verblijf in Midden-Amerika. In goed overleg met de luchtvaartmaatschappij zorgen wij voor rolstoelvervoer, medische apparatuur en alle overige zaken die nodig zijn om uw behandeling mogelijk te maken. Indien u gebruik wenst te maken van een medewerker van het Stamcelinstituut voor begeleiding tijdens uw vlucht of gedurende uw behandeling, kunt u dit aangeven bij de betrokken casemanager. Hij of zij informeert u over de mogelijkheden.

 

Extra informatie over de tarieven
Heeft u vragen over onze tarieven? Wanneer u contact opneemt met het secretariaat via 085 130 1929, staan onze specialisten u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Schriftelijk contact opnemen kan natuurlijk ook. Mail dan naar info@stamcelinstituut.nl.