Tarieven

De resultaten van stamceltherapie bij het Stamcelinstituut zijn bij een grote groep patiënten zeer positief. Daarom is stamceltherapie een veelbelovende behandeling binnen de regeneratieve geneeskunde. Ondanks de positieve resultaten, wordt de behandeling niet vergoed door Nederlandse zorgverzekeraars. Dit betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor de financiering van uw stamcelbehandeling.

typeHet tarieven overzicht
Een behandeling bij het Stamcelinstituut bestaat uit een medisch consult, anesthesie, één of meerdere stamceltransplantaties met stamcellen uit navelstrengweefsel, endometriumweefsel, vet of beenmerg, ondersteunende therapieën en diverse follow-up momenten in Nederland. Iedere patiënt is uniek. Daarom maken wij voor iedere patiënt een plan van aanpak op maat. In het onderstaande overzicht hebben wij de starttarieven voor u uitgewerkt.

Type behandeling Tarief
Behandeling met stamcellen uit vet of beenmerg vanaf € 11.750,-
Behandeling met stamcellen uit navelstrengweefsel vanaf € 16.500,-
Behandeling met stamcellen uit endometriumweefsel vanaf € 16.500,-

Behandeling met lichaamseigen stamcellen
Bij het Stamcelinstituut maken wij, vanwege de uitstekende resultaten, bij voorkeur gebruik van stamcellen uit navelstreng- of endometriumweefsel. Toch is het in sommige gevallen ook mogelijk om een stamcelbehandeling te ondergaan met lichaamseigen stamcellen uit vet of beenmerg. Indien u hieraan de voorkeur geeft, kunt u dit tijdens uw intakegesprek aangeven bij uw casemanager.

Reis- en verblijfskosten
Voor het verblijf tijdens uw behandeling in Midden-Amerika werkt het Stamcelinstituut samen met verschillende vijfsterrenhotels in de directe omgeving van de kliniek waar u wordt behandeld. Het verblijf inclusief ontbijt in een standaard kamer bij het vijfsterrenhotel is inbegrepen in uw behandeltarief. Dit geldt ook voor het vervoer van en naar de luchthaven. Indien u gebruik wenst te maken van een luxere kamer of suite, kunt u dit aangeven bij de betrokken casemanager. Hij of zij informeert u over de verschillende type kamers, de faciliteiten en de tarieven per overnachting.

Uw vliegticket naar Costa Rica of Mexico betaalt u zelf. Om u de snelste vluchten tegen de laagste tarieven aan te kunnen bieden, werken wij samen met Uniglobe TWO Travel.

Extra informatie over de tarieven
Heeft u vragen over onze tarieven? Wanneer u contact opneemt met het secretariaat via 085 130 1929, staan onze specialisten u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Schriftelijk contact opnemen kan natuurlijk ook. Mail dan naar info@stamcelinstituut.nl.