Stamceltransplantatie bij reuma

Stamceltransplantatie bij reuma kan een uitkomst zijn voor patiënten waarbij de reguliere behandelmethoden niet aanslaan. Bij het Stamcelinstituut bent u aan het juiste adres voor een stamceltransplantatie. Onze hooggekwalificeerde specialisten voeren stamceltransplantaties voor reuma uit in de meest gespecialiseerde klinieken van Costa Rica en Mexico. Wij beschikken over zorgvuldig geselecteerde stamcellen, geavanceerde technieken en hoog gekwalificeerd medisch personeel. Hierdoor kunnen wij een veilige en betrouwbare behandeling garanderen.

Hoe helpt stamceltransplantatie bij reuma?

Bij reuma wordt het gezonde weefsel membraan dat de gewrichten omringd onterecht aangevallen door het eigen immuunsysteem. Dit resulteert in pijn, stijfheid en ontsteking van het synoviale membraan. De ontsteking maakt het synovium dikker, wat het kraakbeen en bot in het gewricht uiteindelijk vernietigd. Een reguliere behandeling biedt geen oplossing voor de lange termijn en is alleen gericht op het verminderen van de symptomen. Een stamceltransplantatie kan in dat geval wél een oplossing bieden. Bij een grote groep patiënten herstellen de beschadigingen, vermindert de afbraak van kraakbeen en vormt er zich nieuw en stabiel kraakbeen. Hierdoor merken veel reuma patiënten een voortdurende verbetering op.

Binnen het Stamcelinstituut wordt u behandelt met stamcellen uit navelstreng- of endometriumweefsel. Deze stamcellen worden op de juiste plaats van het lichaam ingebracht waar ze afreizen naar de plek waar de beschadiging is ontstaan. Hier verandert de stamcel in het type cel dat nodig is om het beschadigde weefsel te herstellen. Stamcellen produceren nieuwe gezonde T-regulerende cellen. Dit type cel beschermt het lichaam tegen aanvallen van het eigen immuunsysteem. De ziektesymptomen van de patiënt verminderen zo op natuurlijke wijze en de kwaliteit van leven verbetert.

Stamceltransplantatie in Midden-Amerika

Stamcelbehandelingen voor reuma worden door het Stamcelinstituut uitgevoerd in de meest gespecialiseerde klinieken van Costa Rica en Mexico. Wij maken een individueel behandelplan op en houden rekening met specifieke wensen. Wij organiseren en coördineren uw behandeling. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op uw behandeling. Heeft u vragen over het behandeltraject? Neem dan direct contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Binnen het Stamcelinstituut behandelen wij nog meer verschillende ziektes en specifieke aandoeningen, waaronder:

Verslaving

hersenziekte

Autisme

neurologische aandoening

Dwarslaesie

ruggenmerg letsel

Diabetes

type – 1

ALS

neurologisch aandoening

Lupus

auto-immuunziekte  

Artrose

orthopedische aandoening

Diabetes

type – 2

Alzheimer

neurologische aandoening

Multiple Sclerose

auto-immuunziekte

Degeneratieve

schijfziekte  

COPD

longziekte  

Parkinson

neurologische aandoening 

Reumatoïde artritis

auto-immuunziekte 

Schouderblessure

orthopedische aandoening

Hart en vaatziekte

specifieke aandoening

Meer informatie over stamceltherapie
Helaas kunnen wij niet voor iedere individuele ziekte een omschrijving op de website plaatsen. Het kan voorkomen dat u, ondanks het ontbreken van een omschrijving op de website, toch met uw klachten in aanmerking komt voor een stamceltransplantatie. Neem daarom gerust contact met ons op via 085 130 1929 of info@stamcelinstituut.nl om te informeren naar de mogelijkheden. Onze specialisten staan u graag te woorden en beantwoorden al uw vragen.