Veelbelovende resultaten voor stamceltransplantatie bij Parkinson

Ondanks dat er geen volledige remedie is, biedt stamceltransplantatie bij Parkinson veelbelovende resultaten. Veel patiënten bemerken na de behandeling een vermindering van klachten en symptomen en een verbetering van de lichaamsfuncties. Hierdoor neemt de kwaliteit van leven voor een Parkinson patiënt enorm toe. Een stamceltransplantatie bij Parkinson wordt binnen het Stamcelinstituut uitgevoerd in de meest gespecialiseerde klinieken van Costa Rica of Mexico. Wij beschikken over zorgvuldig geselecteerde stamcellen, geavanceerde technieken en hoog gekwalificeerd medisch personeel. Hierdoor kunnen wij een veilige en betrouwbare behandeling garanderen.

De werking van stamceltransplantatie bij Parkinson

Bij Parkinson worden de dopamine-neuronen in de hersenen getroffen. Door een beschadiging sterft er een kleine groep cellen af in de hersenen, waardoor de aanmaak van dopamine verminderd wordt. Als 70% van de dopamine producerende cellen is afgestorven beginnen symptomen van Parkinson op te treden. Trillen, slechtere mobiliteit, stijfheid, schuifelend lopen, het uitvallen van een arm of been, evenwicht en coördinatie problemen, vermoeidheid en problemen met spraak en schrijven zijn gekende symptomen en klachten bij Parkinson. Dopamine fungeert als een boodschapper tussen hersencellen en speelt een rol in hoe we bewegen, wat we eten en hoe we leren. Door de ziekte van Parkinson wordt de communicatie verstoord of zelfs volledig stil te liggen.

Het Stamcelinstituut behandelt Parkinson primair met stamcellen uit navelstreng- of endometriumweefsel. Deze stamcellen worden op de juiste plaats van het lichaam ingebracht waar ze afreizen naar de plek waar de beschadiging is ontstaan. Hier verandert de stamcel in het type cel dat nodig is om het beschadigde weefsel te herstellen. Ziektesymptomen verminderen zo op natuurlijke wijze, waardoor de kwaliteit van leven verbetert wordt.

Wilt u meer informatie over een stamceltransplantatie bij Parkinson? Neem dan direct contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Binnen het Stamcelinstituut behandelen wij nog meer verschillende ziektes en specifieke aandoeningen, waaronder:

Verslaving

hersenziekte

Autisme

neurologische aandoening

Dwarslaesie

ruggenmerg letsel

Diabetes

type – 1

ALS

neurologisch aandoening

Lupus

auto-immuunziekte  

Artrose

orthopedische aandoening

Diabetes

type – 2

Alzheimer

neurologische aandoening

Multiple Sclerose

auto-immuunziekte

Degeneratieve

schijfziekte  

COPD

longziekte  

Parkinson

neurologische aandoening 

Reumatoïde artritis

auto-immuunziekte 

Schouderblessure

orthopedische aandoening

Hart en vaatziekte

specifieke aandoening

Meer informatie over stamceltherapie
Helaas kunnen wij niet voor iedere individuele ziekte een omschrijving op de website plaatsen. Het kan voorkomen dat u, ondanks het ontbreken van een omschrijving op de website, toch met uw klachten in aanmerking komt voor een stamceltransplantatie. Neem daarom gerust contact met ons op via 085 130 1929 of info@stamcelinstituut.nl om te informeren naar de mogelijkheden. Onze specialisten staan u graag te woorden en beantwoorden al uw vragen.