Stamceltherapie voor uw knie met Artrose

Overweegt u stamceltherapie voor uw knie? Als u last heeft van artrose in uw knie kan dit uw bewegingsvrijheid enorm beperken. Door zwellingen, stijfheid en pijn wordt uw mobiliteit flink verminderd met alle gevolgen van dien. Het kraakbeen is een natuurlijke buffer in de gewrichten. Door artrose gaat de kwaliteit van het kraakbeen achteruit. Dit leidt tot stijfheid, immobiliteit en chronische pijnklachten. Het is dan goed om hier iets aan te laten doen. Stamceltherapie voor artrose in de knie kan een oplossing bieden voor uw klachten. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Hoe ziet Stamceltherapie voor uw knie eruit?

Het Stamcelinstituut gebruikt mesenchymale stamcellen (MSC’s) verkregen uit navelstreng- of endometriumweefsel. Deze stamcellen worden direct in uw knie ingebracht en werken ontstekingsremmend, waardoor uw kraakbeen zich sneller kan herstellen. Daarnaast helpen de nieuwe cellen met het repareren van het beschadigde weefsel en stimuleren ze de groei van bloedvaten. Een goede doorbloeding is immers een belangrijk vereiste voor een goed genezingsproces. Stamceltherapie kan artrose in de knie in veel gevallen genezen. 80% van de patiënten bij het Stamcelinstituut merkt na de behandeling een duidelijke verbetering. Dit resulteert in een betere kwaliteit van leven.

Waar kunt u stamceltherapie voor uw knie ontvangen?

Stamceltherapie voor artrose in uw knie is (nog) geen reguliere behandelmethode in Nederland. Daarom voeren wij de behandeling uit in één van de meest gespecialiseerde klinieken van Mexico of Costa Rica. Hier zorgen wij voor de juiste behandeling van uw knie, zodat u na de stamcelbehandeling pijnvrij deel kan nemen aan activiteiten die u leuk vindt. Er wordt goed voor u gezorgd. Zowel in de kliniek als in het hotel waar u verblijft. Wilt u meer informatie over stamceltherapie voor Artrose? Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Binnen het Stamcelinstituut behandelen wij nog meer verschillende ziektes en specifieke aandoeningen, waaronder:

Verslaving

hersenziekte

Autisme

neurologische aandoening

Dwarslaesie

ruggenmerg letsel

Diabetes

type – 1

ALS

neurologisch aandoening

Lupus

auto-immuunziekte  

Artrose

orthopedische aandoening

Diabetes

type – 2

Alzheimer

neurologische aandoening

Multiple Sclerose

auto-immuunziekte

Degeneratieve

schijfziekte  

COPD

longziekte  

Parkinson

neurologische aandoening 

Reumatoïde artritis

auto-immuunziekte 

Schouderblessure

orthopedische aandoening

Hart en vaatziekte

specifieke aandoening

Meer informatie over stamceltherapie
Helaas kunnen wij niet voor iedere individuele ziekte een omschrijving op de website plaatsen. Het kan voorkomen dat u, ondanks het ontbreken van een omschrijving op de website, toch met uw klachten in aanmerking komt voor een stamceltransplantatie. Neem daarom gerust contact met ons op via 085 130 1929 of info@stamcelinstituut.nl om te informeren naar de mogelijkheden. Onze specialisten staan u graag te woorden en beantwoorden al uw vragen.