Kan stamceltherapie COPD genezen?

Bij het Stamcelinstituut kunt u stamceltherapie voor COPD laten uitvoeren. Wij voeren deze behandelingen uit in de meest gespecialiseerde klinieken van Midden-Amerika. U wordt hier behandeld door hooggekwalificeerde professionals, die gebruik maken van de meest geavanceerde technieken. De behandelingsopties die u in Nederland kunt krijgen, zoals farmaceutische medicijnen, levensstijlveranderingen, zuurstof en/of chirurgie, zijn gericht op symptoombestrijding. Stamceltherapie bij COPD helpt ook bij het bestrijden van symptomen, maar is voornamelijk gericht op het behandelen van de onderliggende oorzaak van de ziekte.

Hoe zou stamceltherapie COPD kunnen genezen?

Door het langdurig inademen van schadelijke stoffen, zoals bijvoorbeeld bij roken gebeurt, kan COPD ontstaan. De schadelijke stoffen zorgen voor ontstekingen in de longen, waardoor de luchtwegen vernauwen en de ademhaling beperkt wordt. Het ademhalen kan zo zwaar zijn dat de meeste patiënten met COPD lichamelijke inspanning vermijden, met alle gevolgen van dien. Bij stamceltherapie worden stamcellen uit navelstreng- of endometriumweefsel middels intraveneuze injecties en met behulp van een vernevelaar toegediend. De nieuwe stamcellen moduleren het immuunsysteem en verminderen ontstekingen, waardoor de longfunctie verbetert. Daarnaast hebben stamcellen het vermogen emfyseem longen te herstellen. 80% van onze patiënten met COPD merkt na de behandeling een duidelijke verbetering.

Hoe ziet een behandeling bij het Stamcelinstituut eruit?

We raden u aan om zo snel mogelijk na de diagnose van COPD stamceltherapie te ondergaan. Hoe vroeger we in het ziekteproces beginnen met behandelen, hoe groter de kans dat u geen last meer heeft van de symptomen van COPD. Volledige genezing is hierbij mogelijk. Wij maken een individueel plan van aanpak op en houden rekening met uw persoonlijke wensen. Het Stamcelinstituut organiseert en coördineert uw behandeling en zorgt dat alles voor u geregeld wordt. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op uw behandeling. Wilt u weten wat stamceltherapie voor COPD voor u kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Binnen het Stamcelinstituut behandelen wij nog meer verschillende ziektes en specifieke aandoeningen, waaronder:

Verslaving

hersenziekte

Autisme

neurologische aandoening

Dwarslaesie

ruggenmerg letsel

Diabetes

type – 1

ALS

neurologisch aandoening

Lupus

auto-immuunziekte  

Artrose

orthopedische aandoening

Diabetes

type – 2

Alzheimer

neurologische aandoening

Multiple Sclerose

auto-immuunziekte

Degeneratieve

schijfziekte  

COPD

longziekte  

Parkinson

neurologische aandoening 

Reumatoïde artritis

auto-immuunziekte 

Schouderblessure

orthopedische aandoening

Hart en vaatziekte

specifieke aandoening

Meer informatie over stamceltherapie
Helaas kunnen wij niet voor iedere individuele ziekte een omschrijving op de website plaatsen. Het kan voorkomen dat u, ondanks het ontbreken van een omschrijving op de website, toch met uw klachten in aanmerking komt voor een stamceltransplantatie. Neem daarom gerust contact met ons op via 085 130 1929 of info@stamcelinstituut.nl om te informeren naar de mogelijkheden. Onze specialisten staan u graag te woorden en beantwoorden al uw vragen.