Stamcelbehandeling voor uw knie

Stamcelbehandeling voor de knie wordt vaak uitgevoerd in verband met artrose in dit gewricht. Artrose in de knie is een pijnlijke aandoening die kan leiden tot verminderde mobiliteit, stijfheid en pijn. Bij artrose is het kraakbeen verzwakt en breekt het sneller weefsel af dan dat er nieuw weefsel aangemaakt kan worden. Dit komt onder andere door de ontstekingen die opbouw van het weefsel verminderen of zelfs tegenhouden. Over het algemeen staat artrose bekend als een ouderdomsziekte, maar door overbelasting, overgewicht, blessures of aangeboren afwijkingen kan artrose in de knie al op jongere leeftijd voorkomen. Vooral de knie is een gewricht waar artrose niet alleen pijnlijk is, maar ook direct zorgt voor verminderde mobiliteit, met alle gevolgen van dien. Bij het Stamcelinstituut kunnen wij u van deze klachten afhelpen.

Hoe werkt stamcelbehandeling bij de knie?

Bij een stamcelbehandeling worden stamcellen direct ingebracht op de plaats van het aangetaste weefsel, in dit geval in de knie. De ingebrachte stamcellen gaan direct aan het werk om het beschadigde weefsel te repareren. Ook stimuleren ze de groei van bloedvaten, wat helpt voor een betere doorbloeding en dus gezonder weefsel. Een andere belangrijke eigenschap van de stamcellen is dat ze per definitie ontstekingsremmend werken. Bij een verminderde ontsteking heeft het lichaam meer tijd om zelf actief het beschadigde kraakbeen te herstellen.

Wilt u een stamcelbehandeling in uw knie laten uitvoeren?

De stamcelbehandelingen binnen het Stamcelinstituut worden uitgevoerd in de meest gespecialiseerde klinieken van Midden-Amerika: in Costa Rica of Mexico. De behandeling is relatief snel. De meeste patiënten zijn binnen 24 uur up en running en kunnen na één á twee weken gewoon aan het werk. 80% van onze patiënten ervaart verbetering en vooruitgang na een behandeling bij het Stamcelinstituut. Wilt u hier meer over weten? Neem dan direct contact met ons op.

Binnen het Stamcelinstituut behandelen wij nog meer verschillende ziektes en specifieke aandoeningen, waaronder:

Verslaving

hersenziekte

Autisme

neurologische aandoening

Dwarslaesie

ruggenmerg letsel

Diabetes

type – 1

ALS

neurologisch aandoening

Lupus

auto-immuunziekte  

Artrose

orthopedische aandoening

Diabetes

type – 2

Alzheimer

neurologische aandoening

Multiple Sclerose

auto-immuunziekte

Degeneratieve

schijfziekte  

COPD

longziekte  

Parkinson

neurologische aandoening 

Reumatoïde artritis

auto-immuunziekte 

Schouderblessure

orthopedische aandoening

Hart en vaatziekte

specifieke aandoening

Meer informatie over stamceltherapie
Helaas kunnen wij niet voor iedere individuele ziekte een omschrijving op de website plaatsen. Het kan voorkomen dat u, ondanks het ontbreken van een omschrijving op de website, toch met uw klachten in aanmerking komt voor een stamceltransplantatie. Neem daarom gerust contact met ons op via 085 130 1929 of info@stamcelinstituut.nl om te informeren naar de mogelijkheden. Onze specialisten staan u graag te woorden en beantwoorden al uw vragen.