Over het Stamcelinstituut

Het Stamcelinstituut is opgericht om Nederlandse patiënten met een degeneratieve ziekte of chronische klachten de levensveranderende voordelen van stamceltherapie te laten ervaren. Om dat te bereiken, werken wij vanuit Nederland als één organisatie samen met een team van gerenommeerde artsen in de meest gespecialiseerde klinieken van Midden Amerika: in Costa Rica en Mexico.

Met de komst van het Stamcelinstituut in Nederland hoeven patiënten niet meer op eigen initiatief opzoek te gaan naar een geschikte behandelkliniek in het buitenland. Het ruime aanbod van klinieken in de wereld en de diversiteit van het type stamcellen dat gebruikt wordt tijdens een behandeling, maakt het voor een patiënt met beperkte kennis van stamceltherapie complex om de juiste keuze te maken. Kiest u voor het Stamcelinstituut, dan wordt alles voor u geregeld. De samenwerking met gerenommeerde artsen en gespecialiseerde klinieken in Midden-Amerika zorgt ervoor dat u zeker weet dat u de beste service en zorg krijgt, tegen betaalbare prijzen.

Het Stamcelinstituut biedt geïndividualiseerde patiëntenzorg gebaseerd op een fundament van onderzoek en de nieuwste wetenschappelijke innovaties. Onze specialisten hebben meer dan achttien jaar ervaring in onderzoek en ontwikkeling van celtherapie voor medische behandelingen in de regeneratieve geneeskunde. Er wordt dagelijks gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe uitgebreide therapeutische opties, die de levenskwaliteit van patiënten door stamceltherapie verbeteren. Hierbij worden de medisch specialisten ondersteund door 1.000 artsen in binnen- en buitenland. Samen zijn zij gespecialiseerd in de behandeling van lichamelijke ziekten met behulp van autologe en allogene mesenchymale stamcellen (MSC’s).

Binnen het Stamcelinstituut staat veiligheid en kwaliteit voorop. Hierdoor kunnen wij uitstekende patiëntenzorg garanderen. Onder leiding van Dr. José Medina Flores in Mexico en Dr. Leslie Mesen in Costa Rica, zijn er inmiddels duizenden stamcelbehandelingen uitgevoerd bij patiënten met uiteenlopende diagnoses en medische klachten.

Team Stamcelinstituut

Niels Broers

Niels Broers

Algemeen directeur

Dr. Peter Aelbrecht

Dr. Peter Aelbrecht

Adviserend arts

Johnny Umana

Johnny Umana

CEO Midden Amerika

Dr. José Medina Flores

Dr. José Medina Flores

CEO Mexico

Dr. Leslie Mesen

Dr. Leslie Mesen

CEO Costa Rica

Meer informatie over het Stamcelinstituut
Wilt u meer weten over het Stamcelinstituut? Of wilt u extra informatie ontvangen over stamceltherapie binnen het Stamcelinstituut? Onze specialisten informeren u graag. Neem direct contact op met het secretariaat via 085 130 1929 of stuur een e-mail naar info@stamcelinstituut.nl.