Indicaties

Stamcellen kunnen in elk celtype veranderen dat het lichaam nodig heeft. Daardoor hebben ze de mogelijkheid om beschadigd weefsel in het lichaam te herstellen. Het beschadigde gebied geneest zo op natuurlijke wijze en het lichaam kan na verloop van tijd weer gezond functioneren. Door de effectiviteit van stamcellen kunnen we stamceltherapie toepassen bij een grote groep patiënten met verschillende degeneratieve ziekten.

 

Wat houdt een stamceltherapie in?
Tijdens een stamcelbehandeling dienen de hooggekwalificeerde medische specialisten van het Stamcelinstituut met behulp van geavanceerde technologieën nieuwe stamcellen toe aan de patiënt. Deze stamcellen reizen door het lichaam naar de plek van het beschadigde weefsel, waar ze herstel inzetten. Een stamceltransplantatie is geheel veilig en betrouwbaar. Het gevolg voor een grote groep patiënten: een vermindering en afremming van de ziektesymptomen en een betere kwaliteit van leven.

Binnen het Stamcelinstituut behandelen wij verschillende ziektes en specifieke aandoeningen, waaronder:

Verslaving

hersenziekte

Autisme

neurologische aandoening

Dwarslaesie

ruggenmerg letsel

Diabetes

type – 1

Veroudering

specifieke aandoening

ALS

neurologisch aandoening

Lupus

auto-immuunziekte  

Artrose

orthopedische aandoening

Diabetes

type – 2

Beroerte

neurologische aandoening

Alzheimer

neurologische aandoening

Multiple Sclerose

auto-immuunziekte

Degeneratieve

schijfziekte  

COPD

longziekte  

Hersenverlamming

neurologische aandoening

Parkinson

neurologische aandoening 

Reumatoïde artritis

auto-immuunziekte 

Schouderblessure

orthopedische aandoening

Hart en vaatziekte

specifieke aandoening

Chronische pijn

specifieke aandoening

Meer informatie over stamceltherapie
Helaas kunnen wij niet voor iedere individuele ziekte een omschrijving op de website plaatsen. Het kan voorkomen dat u, ondanks het ontbreken van een omschrijving op de website, toch met uw klachten in aanmerking komt voor een stamceltransplantatie. Neem daarom gerust contact met ons op via 085 130 1929 of info@stamcelinstituut.nl om te informeren naar de mogelijkheden. Onze specialisten staan u graag te woorden en beantwoorden al uw vragen.