De behandelresultaten

Stamceltherapie is een veelbelovende behandeling binnen de regeneratieve geneeskunde. Klinische onderzoeken bij reeds behandelde patiënten laten positieve resultaten zien. Artsen en onderzoekers concluderen dan ook dat 80% van de patiënten positief reageert op een stamcelbehandeling via het Stamcelinstituut. In veel gevallen ervaart men na de behandeling een drastische vermindering van de ziektesymptomen. Hierdoor verbetert de kwaliteit van leven.

Verschillende resultaten per individu
Ieder individu reageert anders op een medische behandeling. Dat is ook het geval bij stamceltherapie. Het behandelresultaat varieert dan ook per persoon. Het is met name afhankelijk van de specifieke aandoening en de hoeveelheid schade die hersteld moet worden in het lichaam. Daarbij speelt ook de ernst van de symptomen en de levensstijl van de patiënt een grote rol.

De meeste patiënten merken al direct de eerste verbeteringen van de symptomen op, terwijl het bij andere patiënten wat langer duurt voordat zij een verbetering opmerken. Onderzoeksresultaten laten zien dat de ingebrachte stamcellen de weefselschade blijven repareren gedurende twaalf tot vierentwintig maanden. Hierdoor geneest iedere patiënt op zijn eigen tempo en is het behandelresultaat per individu verschillend.

De patiënt aan het woord
Om u een beeld te geven van de resultaten die bereikt zijn met stamceltherapie, laten wij zoveel mogelijk patiënten die een stamceltransplantatie hebben ondergaan aan het woord. Zij vertellen u in eigen woorden hoe zij de behandeling hebben ervaren en in welke mate zij verbeteringen opmerken. U kunt verschillende patientvideo’s bekijken op de referentiepagina.

Extra informatie over de behandelresultaten
Heeft u vragen over de behandelresultaten van stamceltherapie? Of bent u bijvoorbeeld benieuwd wat stamceltherapie voor u kan betekenen? Bij het Stamcelinstituut staan we graag voor u klaar. Bel naar het secretariaat via 085 130 1929 of stuur een e-mail naar info@stamcelinstituut.nl voor meer informatie over stamceltransplantaties, behandelresultaten of het Stamcelinstituut zelf. Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van alle informatie die u nodig heeft.